Spiritismens inntog i kristendommen

En ny tid er her - "New Age" - tiden for:
Bibelord

La ingen forføre dere på noen måte! For den Dagen komme rikke uten at frafallet først er kommet, og syndens menneske er blitt åpenbart, fortapelsens sønn.

2.Tess 2,3

Den lovløses komme er etter Satans virkosmhet med all kraft, tegn og løgnens under, og med all urettferdighetens forførelse bland dem som går fortapt, fordi de ikke tok imot kjærlighet til sannheten så de kan bli frelst.

2.Tess 2,9-10

Bibelens profetiske advarersler om den store forførelsen i endetiden oppfylles nå:
Og Og han ropte kraftig med høy røst og sa: «Falt, falt er den store Babylon, og hun er blitt et bosted for demoner, et fengsel for hver uren ånd - Og jeg hørte en annen røst fra himmelen, som sa: «Kom ut fra henne, mitt folk, for at dere ikke skal bli delaktige i hennes synder, og for at dere ikke skal få noen av hennes plager. Joh. Åp 18, vers 2 og 4

SE DOKUMENTARFILM HER:

Filmen "The Great Apostasy" av Jackie og Bill Alnor, 90 min, dokumenterer frafallet på en øyeåpnende måte. Filmen er på 31 MB i wmv9-format - og er tilgjengelig her etter personlig tillatelse fra Bill Alnor. Kjøp filmen her: www.cultlink.com

Se videoklipp der Kenneth Hagin og Kenneth Copeland forener seg i sine ubibelske åndelige utskeielser Høyreklikk for ¨å laste ned WMV-fil her (for bredbånd)

Videoklipp: (alle windows media)

Se videoklipp der Kenneth Hagin og Kenneth Copeland forener seg i sine ubibelske åndelige utskeielser Høyreklikk for ¨å laste ned WMV-fil her (for bredbånd)

Se videoklippet med vitnesbyrdet til Torontobevegelsens opphavsmann, Randy Clark. Hvilket egosentrert, Kristusløst vitnesbyrd. Det er dette vitnesbyrdet som er bakgrunnen for den verdensomspennende falske vekkelsen, latterbevegelsen eller Torontovekkelsen. En rekke norske pastorer har hentet åndskrefter til norske menigheter fra dette sted. Se selv her. (8 MB WMV - beregnet for bredbånd - dessverre dårlig kvalitet)

Se videoklipp av manifestasjoner i Torontobevegelsen
Mann hopper | Kvinne profeterer | Torontovekkelsen i England | John Arnotts ord om vekkelsen